Log ind

Priser

Se vores abonnementer

STANDARD

1 LICENS + GUIDE1.999,-kr pr. årNem og hurtig søgningMånedlig mail om aktuelle støttemulighederEffektiv guide til ansøgningHjælpeværktøjerGratis SupportSkabeloner, modeller og læringsvideoer30 DAGS RETURRET
TEAM

5 LICENSER + GUIDE5.999,-kr pr. årAlt fra STANDARD+ Introduktion til programmet+ Adgang til online fundraisingkursusXXX30 DAGS RETURRET
PRO

10 LICENSER + KURSUS9.999,-kr pr. årAlt fra STANDARD og TEAM+ 25% rabat på fundraisingkurser+ Rådgivningsklippekort á 3 timer+ Gennemgang af op til 5 ansøgningerXX30 DAGS RETURRET
Priserne er eksklusiv moms


Vær opmærksom på, at du bedes oprette dig som kunde med dine kontaktdata. Efter at have trykket på ”KØB” vises den kontaktformular som skal udfyldes for at effektuere salget. Derefter får du direkte adgang til databasen og modtager automatisk dit log in.

ENTERPRISE:

Med Søgfonde.dk’s Enterprise tilbud designer vi en skræddersyet løsning til dig, der har brug for et stort antal brugere. Vi hjælper dig i gang på dine præmisser med fundraisingkurser, hjælp til ansøgninger, og rådgivning om projektstyring. Enterprise tilbudet inkluderer altid:


  • Ubegrænset antal brugere til Søgfonde.dk
  • Ubegrænset adgang til vores Online fundraisingkursus

Efter aftale tilbyder vi desuden:


  • Mulighed for fundraisingkursus afholdt hos jer
  • Gennemgang af flere ansøgninger hver måned
  • Rådgivning på flere sideløbende projekter

Vi skræddersyer et tilbud fuldstændigt ud fra dine behov. Kontakt os herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende sparring på, hvordan vi kan hjælpe jer til på kortest mulig tid at få fat i flest mulige fondsmidler.

FAQ.


Hvad er SøgFonde.dk?

SøgFonde.dk er en søgemaskine og en database, der gør det muligt at søge blandt alle danske, nordiske og udvalgte internationale fonde og legater. Gennem vores søge- og sorteringsmuligheder er det muligt hurtigt at afgrænse søgningen, så du kun finder de fonde og legater, der er relevante at søge for netop dit projekt.

Er fondene opdaterede?

SøgFonde.dk opdateres løbende manuelt og nye fonde tilføres. I vores sekretariat sidder personer der monitorerer fondene og deres programmer.

Hvor mange fonde og legater rummer databasen?

Databasens samlede antal skifter lidt hele tiden men der er altid mellem 4000 – 5000 fonde og programmer tilgængelige.

Kan man få hjælp til ansøgningen?

Der findes både en lang række værktøjer, skabeloner og tutorials som er hjælp til selvhjælp. Derudover kan vi også hjælpe med ansøgningen.

Hvem stå bag SøgFonde.dk?

Wischmann Innovation er udviklere bag SøgFonde.dk med dir. Niels-Erik Wischmann som oprindelig idemand. 40 års erfaring med fundraising, udgivelse af 3 håndbøger om emnet, assistance til 1000 vis af fundraisingprojekter til store som mindre projekter, er det fundament som SøgFonde.dk bygger på.

Kan flere bruge den på en gang?

SøgFonde.dk er licensbaseret. Man køber sig adgang til det antal licenser der er behov for.

Hvad siger kunderne?


”Jeg er en glad bruger af databasen. Trods mange års erfaring finder jeg til stadighed arbejdet med ansøgninger udfordrende. Men det er væsentligt lettere ved brug af dette værktøj. Derudover er det vigtigt ikke at miste hverken kursen eller modet så hjælpen og assistancen får jeg fra Wischmann Innovation. Udover den både brede og dybe faglige viden og erfaring oplever jeg først og fremmest Wischmann Innovation som et firma, hvor hjertet er med i arbejdet – og mange tak for det!”

Karen Havskov Jensen - ET4U

“Der er opstået en hel vild situation som jeg aldrig har prøvet før. I forbindelse med vores fundsansøgninger har vi modtaget flere penge til vores projekt end vi regnede med. Fondene er simpelthen SÅ glade for projektet. Ved hjælp af adgang til dette værktøj og i kraft af kursus hos dig Niller har jeg lært hvad en god ansøgning med et klart beskrevet formål betyder. Det er med til at give fuld bonus. Tak for hjælpen”.

Flemming Vistisen- Operachef

“Kultursamarbejdet abonnerer, fordi Søg Fonde er et godt fundraising-værktøj med et målrettet fokus på Kulturområdet. Det giver et bedre overblik og gør det mere overskueligt at gå i gang. Samtidig er vi glade for det månedlige Nyhedsbrev, der er en god reminder.”

Kultursamarbejdet