FUNDRAISING, SPONSORERING & PROJEKTFINANSIERING

2 eftermiddages intensivt fundraising kursus

Hvis du vil med på dette kursus – skriv til os. Vi opretter løbende hold af minimum 5 deltagere. Datoerne tilpasser vi så de passer til din kalender.

Skriv til nw@winnovation.dk eller ring på tlf. 21911130.

FUNDRAISING KURSUS MED TILFREDSHEDSGARANTI*

Kom på intensivt onlinefundraising kursus, hvor du på to eftermiddage lærer at fundraise og står med en helt færdig grundansøgning og strategi, når kurset er færdigt. Klar til at sende til de anviste fonde som du får en liste over.

Du får gennemgået og tilrettet din ansøgning. Får adgang til en omfattende værktøjskasse med skabeloner og rådgivning til, hvordan du skal arbejde med din ansøgning og komme i mål.

Kurset giver dig fuld indsigt i, hvordan du udarbejder den optimale fundraisingstrategi, der vil få dig til at lykkes med din ansøgning.

Lær hvordan du researcher, laver partnerskaber, tager kontakt til fondene og hvilke forskellige fonde, der findes. Du får også liste over hvilke fonde du kan ansøge.

*Tilfredshedsgarantien dækker hvis, en kursusdeltager har deltaget i begge kursets moduler, samt lavet og fremsendt de stillede opgaver rettidigt. Den dækker ligeledes hvis en kursusdeltager kan påvise ikke, at have fået feedback på egen ansøgning. Hvis en deltager på den baggrund ikke finder undervisningen tilfredsstillende, kan tilfredshedsgarantien træde i kraft.