Log ind

Log ind

VEJLEDNING

Opstart og organisering af virksomhed fra A til Z

Værktøjer

Videotutorials, værktøjer & skabeloner

FIND OG SØG FINANSIERING & FONDE

Råd og værktøjer til at finde finansiering & relevante fonde

VELKOMMEN TIL den DIGITALE VEJLEDNING og værktøjskasse for start ups.

For at lykkes med virksomheden og projekterne er det vigtigt at komme godt fra start. For at huset skal stå solidt kræves et godt fundament. Denne digitale platform er forsikringen til at sikre dette fundament.

Med dette afsæt har vi udviklet en digital vejledning og værktøjskasse, som indeholder de vigtigste principper, vejledninger og værktøjer til opstart og drift.  Vejledningen og værktøjskassen er både for den mere øvede iværksætter, entreprenør og nybegynderen og giver svar på de vigtigste og oftest stillede spørgsmål. Vejledningen indeholder de praktiske hjælpemidler, som kan give inspiration til ideudviklingen af produkterne og ydelserne, funding, ansøgningsarbejdet, budget osv. Start up fra A-Z.

Vi håber, at vejledningen bliver et værdifuldt værktøj for dig som igangsætter, entreprenør og start up.

Rigtig god fornøjelse!

OM wischmann Innovation

Wischmann Innovation som står bag den digitale vejledning og værktøjskasse har 40 års erfaring med rådgivning og hjælp indenfor etablering, strategisk udvikling samt funding af virksomheder, enkeltpersoner, virksomheder. Wischmann Innovation arbejder for at skabe bæredygtig vækst og udvikling for private og offentlige virksomheder samt for at bygge bro mellem disse.

Hvis du har brug for yderligere råd, vejledning eller et møde ifm. udviklingen af virksomheden er du velkommen til en uforpligtende kontakt på tlf. 0045 21911130 mail: nw@winnovation.dk