Researchfasen

Hvilke fonde kan og skal du søge?

Det kan godt være temmelig uoverskueligt for de fleste at danne sig et overblik, da der er rigtig mange muligheder.

Via fondsdatabasen SøgFonde.dk kan du nemt finde lige præcis de fonde, der kan understøtte og realisere dit projekt. Der er mulighed for at indsnævre din søgning ud fra tidsperiode, emner og geografi. Dvs. at du kan søge efter fonde ud fra årets måneder, specifikke emneområder og om dit projekt er tænkt i en international, national, regional eller lokal kontekst.

Søgedatabasen indeholder over 4.600 fonde, så der er med garanti en fond, der passer til dine behov. Hvis du ikke har adgang til søgedatabasen, er der mulighed for at søge på de respektive fondes hjemmesider. Du kan også Google dit tema koblet med ordet ”fonde” og gå ind på hver enkelt fonds hjemmeside for at danne dig et overblik.

Du skal være opmærksom på, at det langt fra er alle fonde, der er officielle og tilgængelige ved en almindelig søgning. Nogle fonde lever mere skjult. I databasen har vi forsøgt at få alle fonde med – også de mere hemmelige. Din indledende researchfase kan være afgørende for om du opnår et tilstrækkeligt overblik og grundlag for din videre ansøgningsproces. Så brug den nødvendige tid på at researche fondene.

Det kan være en god idé at tage kontakt til fondene, før du skriver din ansøgning færdig. På den måde er du sikker på, at du opfylder alle krav, og du kan nemt få et godt råd med til din ansøgning. Hos SøgFonde.dk har vi altid alle kontaktoplysninger på fondene frit tilgængelige for vores abonnenter.

Få hurtigt overblik over alle de fonde der giver støtte til projekter som dit. Som abonnent hos SøgFonde.dk får du adgang til en af Danmarks største fondsdatabaser, så du i løbet af ingen tid har et overblik over dine muligheder. Som noget helt unikt hjælper vi dig igennem hele processen med skabeloner, værktøjer og online læringsmateriale, så du er sikker på at få penge til dit projekt.