Evaluering og dokumentation

Gør det nemt for dig selv: brug evalueringsskeamer og skabeloner til dokumentation. Hos SøgFonde.dk har vi skabeloner til hele fundraisingarbejdet, og som abonnent får du fri adgang til det hele.

I bevillingsskrivelsen fra fonden, er det formuleret hvilken form for evaluering og dokumentation, der kræves. Overordnet skal du holde dine opsatte mål op i forhold til evalueringen. Dvs. at du beskriver hvilke effekter, du med projektet har skabt.

Mht. dokumentation kræver nogle fonde, at regnskabet indsendes sammen med kvitteringer. I givet fald, skal du sørge for at holde godt rede i dine kvitteringer under projektforløbet. I store projekter kan der også blive stillet krav om revision og om

involvering af en statsautoriseret revisor. Hvis det er tilfældet, skal du huske at medtage udgiften i budgetdelen af ansøgningen. Du skal være opmærksom på, at fondene i større projekter kan stille krav om, at du løbende skal indsende rapportering.

Evalueringsskemaer og skabeloner til dokumentation

Hos SøgFonde.dk har vi flere skemaer og skabeloner du kan bruge i dit arbejde med fundraising. Herunder også evalueringsskemaer og skabeloner til dokumentation. Med et abonnement får du adgang til alle tænkelige skabeloner til hele dit projektarbejde. Samtidigt får du adgang til en af Danmarks største fondsdatabaser, med søgeredskaber der gør det nemt at finde lige præcis de fonde der er relevante for dit projekt.